Ensembles

Als freelance fluitiste speelt Anna fluit/ piccolo en altfluit in verschillende ensembles en orkesten.

Kamermuziek, daar ligt haar hart, maar ook het spelen in symfonie en harmonieorkesten is iets wat Anna met groot plezier doet. Met name tijdens haar studententijd speelde ze in veel van de grote jeugd en studentenorkesten. Daarna is ze ook 2x op tournee geweest met het Dutch Symphonic Wind Orchestra en speelt ze regelmatig in project orkesten mee.

Op dit moment speelt Anna als vaste fluitiste in onderstaande ensembles/ orkesten:

Noord-Hollands Blazers Ensemble (NHBE) o.l.v. Lex Bak 

nhbe-oostzaan-ao2

Een dubbel blaaskwintet die uitdagingen niet uit de weg gaan en regelmatig samenwerkingen aangaat met componisten of andere ensembles en artiesten.

Voor meer info zie: www.NHBE.nl
Haarlems Bach Ensemble (HBE) o.l.v. Mark Lippe

haarlemsbachensembleHet Haarlems Bach Ensemble verzorgt onder de titel “Bach in de Binnenstad” vijf concerten per jaar op de zaterdagmiddag in de Doopsgezinde Kerk aan de Frankestraat in Haarlem. Dit zijn evenementen met sfeer en traditie, die een breed publiek trekken. Tijdens deze concerten worden meestal cantates van Johann Sebastian Bach uitgevoerd, maar ook werken van tijdgenoten.

Voor meer info zie: http://www.haarlemsbachensemble.nl/

Voorheen speelde Anna ook vast in o.a. het Domstad Blazersensemble en het Epos Ensemble. En vormde ze een Duo met harpiste Arrianne Schipper. Helaas was dat allemaal niet meer te combineren met haar gezin.

Contact

Voor vragen of boekingen vult u het contactformulier in